Így tölthetsz le ingyen jó minőségű Youtube-videókat

Anélkül, hogy mobil adatforgalomra költenénk, az elérhető legnagyobb felbontásban, offline nézhetünk Youtube-videókat.

Kedvenceinket előzetesen otthon, munkahelyen, vagy másutt letölthetjük wifin, majd átmásolhatjuk az Android okostelefonra, csak egy könnyen kezelhető, ingyenes szoftver kell hozzá – ismerteti a hirado.hu cikke.

A magyar nyelven is tudó 4K Video Downloader – mint a neve is utal rá – a Youtube-on elérhető legjobb minőségben is képes letölteni a videókat.

A szoftver Windows számítógépre telepítéséhez erről a linkről kell letölteni a programot. Az oldal által kínált számos szoftver közül válasszuk a 4K Video Downloadert.

Használata

Keressük meg a letölteni kívánt videót és másoljuk vágólapra az URL-t. Ezután indítsuk el a 4K Video Downloader-t és kattintsunk a zöld, + “URL beillesztése” gombra a bal felső sarokban.

A szoftver megmutatja a videó adatait és a választási lehetőségeket. Ezek nyilván az eredeti videó minőségétől függően változnak, de ha elérhető, akár 4K minőséget is kaphatunk. Az LSU 4K videói MKV formátumban elérhetőek, ezért az eredetileg MP4 formátumot állítsuk át MKV-ra.

A [ Tallózás ] gombbal lehet kiválasztani, hogy melyik könyvtárba kerüljön a számítógépünkön: a 4K Video Downloader egyszerre akár 24 videót is képes letölteni.

Ki lehet próbálni az „Okos-üzemmód”-ot: ha gyakran töltünk le videókat azonos paraméterekkel, akkor az okosmód egyetlen kattintásra mindig a kívánt beállításokkal szerzi be a fájlokat.