Rólunk LSU

Rólunk LSU

A magyarországi utánpótlás nagy hagyományokkal rendelkezik, de talán mégsem tudunk róla annyit, amennyit az elért sikerek és eredmények alapján ez a kiemelten fontos terület megérdemelne.

Létrejöttünket az indokolta, hogy a magyar sport utánpótlását összefogva, tudjon a sport fejlődni. A nagy seregek vezetői rájöttek, hogy MINDEN AZ UTÁNPÓTLÁSON MÚLIK! Ezért összefogva, edzőkkel a jelen és a múlt sport nagyjaival közösen az utánpótlás biztosításáért tesszük azt „amit az utánpótlás megkövetel”.

Ezért gondoltuk és hoztuk létre ezt a felületet, ahol sportáganként összeszedve foglalkozunk az utánpótlással, az aktuális eseményekkel, sporthírekkel, eredményekkel. Így adva egy közösségi fórumot, hogy jobban megismerjük a különböző sportágakat azon belül is az utánpótlást. Kiemelten foglalkozva az utánpótlással, és természetesen az egy-egy jelentősebb sporteseményre – OB, EB, VB, Olimpia – felhívjuk a figyelmet.

A honlap és más programjaink ennek a nemes célnak az elérésében fejeződnek ki! Folyamatosan formáljuk és egészítjük ki, mert minden változik!

De egy dolog nem!

MINDEN AZ UTÁNPÓTLÁSON MÚLIK!


Videóinkat és mobilflottánkat a NET Oktatási és Kulturális Egyesületnek köszönhetjük.netlogo1

Az összefoglaló sportvideókat a NET Egyesület készíti el nekünk.
Többféle mobilflottát ajánl a NET Egyesület az Utánpótlás támogatóinak.


Szólj hozzá...